Інтерактивна квестова система QuestUp

Інтерактивна квестова система QuestUp 24.04.2017

Інтерактивна квестова система QuestUp

Інтерактивна система квестів «QuestUp» Сьогодні великої популярності набувають мобільні додатки, які допомагають нам у повсякденному житті. Проте, зі зростанням кількості гаджетів все частіше постає проблема пасивного проведення часу молоді. Поряд з цією проблемою, можна розглянути ще й таку: різноманітні заклади (зокрема кав’ярні та кафе) не є економічно стабільними і потребують інноваційних підходів для підвищення відвідуваності. Тому розробка програмного продукту, в якому буде втілено спільне рішення для обох проблем, є надзвичайно актуальною. Додаток складається із двох модулів, перший з яких втілює інтерфейс користувача, а другий – організатора. Інтерфейс користувача влаштовано так: виконавець бачить карту, на якій зображені емблеми «гільдій квестів». Ці «гільдії» і є закладами, що пропонують квести і винагороди, за їх виконання.
Інтерфейс організатора реалізує функції підтвердження виконання квестів користувачами. Квест – це конкретне нестандартне завдання, що так чи інакше спрямоване на рекламування закладу. Наприклад, це може бути завдання поширити у соціальних мережах інформацію про певний заклад, про його продукцію, події, особливості або завдання привести до закладу певну кількість людей чи навіть своєрідні квести для сміливих (пригостити кавою випадкову дівчину, замовити каву усім тощо). Коли хтось береться за виконання квесту, організатору приходить сповіщення про те, який квест було взято до виконання, згодом організатор може підтвердити виконання квесту. Рейтинг закладів, квестів та виконавців також відображається в програмі. Рейтинг виконавців зростає з кожним виконаним квестом. Рейтинг закладу зростає з кількістю створених та виконаних квестів. Рейтинг квесту зростає зі збільшенням кількості виконань. Активна інтеграція додатку із соціальними мережами дає можливість залучати до квестів більшу кількість людей.

Таким чином, додаток втілює інтерфейс для створення та виконання квестів, тобто деяких креативних завдань з винагородою, для забезпечення цікавого й активного дозвілля молоді , а також є основою до проведення рекламних акцій (інноваційний метод проведення піар-кампанії).

Технології: Python, Android, Java, VK API, FB API, GP API.

Продукт захищений авторським свідоцтвом №70844 від 06.03.2017.


Конкурсант:  Кренцин Михаил Дмитриевич
Країна:  Украина
Область:  Винницкая область
Назва НЗ:  Винницкий национальный технический университет
Учасник нац.фіналу:  Нет

Повернення до списку