Відкрито доступ до онлайн-тестування - запрошуємо всіх бажаючих перевірити свої сили!


Відкрито доступ до онлайн-тестування - запрошуємо всіх бажаючих перевірити свої сили!

Відкрито доступ до онлайн-тестування - запрошуємо всіх бажаючих перевірити свої сили!


15 квітня  2022 року. Відкрито доступ до онлайн-тестування за конкурсами:
Нагадуємо, що конкурсанти можуть прийняти участь у першому етапі по будь-яким конкурсам і за результатами обрати для себе основний конкурс для участі у Фіналі (звичайно, якщо результати будуть високими :)). 

Більш детальна інформація про конкурси:

Конкурс «Програмування в автоматизованих системах обліку»

Спілка Автоматизаторів Бізнесу
Високий рівень знань в області програмування в автоматизованих системах обліку дозволяє молодому фахівцеві реалізувати себе в різних напрямках: програмування та адміністрування, консультування, роботи по супроводу та впровадження прикладних рішень, що надає реальні можливості для успішного працевлаштування та самореалізації.
Завдання конкурсу - сприяти підготовці творчих і самостійно мислячих фахівців, що мають професійні навички розробки програмних продуктів, знайомих з особливостями рішення облікових завдань і передовими досягненнями IT-індустрії.




Конкурс «Управління підприємством в ERP-системі»

Спілка Автоматизаторів Бізнесу
Сучасний випускник, який здобув освіту в області фінансово-економічних дисциплін повинен мати навички використання ERP-систем. Конкурс орієнтований на учасників, які бажають удосконалювати свої знання і навички в області управлінського обліку.
Метою конкурсу є моделювання дій фінансового директора невеликого торгового підприємства.



   
Конкурс «Використання автоматизованих систем обліку»

Спілка Автоматизаторів Бізнесу
Сучасний випускник, який здобув освіту в області фінансово-економічних дисциплін, повинен мати навички використання професійних програмних продуктів автоматизації бухгалтерсmкого обліку.
Завдання конкурсу - сприяти підготовці творчих і самостійно мислячих фахівців, знайомих з особливостями рішення облікових завдань і передовими досягненнями IT-індустрії.


Конкурс «Адміністрування Linux»

Linux В даний час системи Linux, засновані на однойменному ядрі, лідирують на ринках смартфонів, інтернет-серверів і суперкомп'ютерів. Linux є чудовою платформою для ресурсоємного програмного забезпечення завдяки своїй гнучкості і конфігурованості. Однак звичайні користувачі ніколи не стануть цікавитися такими подробицями роботи операційної системи, як внутрішній устрій ядра. Це доля лише по-справжньому захоплених фахівців: ентузіастів і професіоналів.


Конкурс «Управління ІТ-проектами»

Университет КРОК Впровадження сучасних ІТ-рішень сьогодні робить все більший вплив на зміну бізнес-діяльності компанії. Здійснення таких змін вимагають використання кращих інструментів, якими володіє дисципліна «Управління проектами».
Даний конкурс пропонує Вам спробувати себе в ролі Керівника ІТ-проекту, вирішуючи завдання розвитку ІТ-архітектури компанії за допомогою інструментарію управління проектами.





Увага! Для проходження online-тесту є тільки одна спроба! Тому спочатку необхідно пройти тренувальні тести.


Повернення до списку