Старт Міжнародної студентської ІТ-олімпіади "IT-Universe-2020"


Старт Міжнародної студентської ІТ-олімпіади "IT-Universe-2020" 15.01.2020

Старт Міжнародної студентської ІТ-олімпіади "IT-Universe-2020"

15 січня 2020 року відбувся старт десятого сезону Міжнародної студентської ІТ-олімпіади IT-Universe - "IT-Universe-2020".
В цьому році планується особливий фінал - на базі території Національного університету біоресурсів і природокористування України.  Заходи фіналу будуть відбуватися протягом 4-х днів, що дасть змогу учасникам не лише позмагатись, але й поспілкуватись між собою та творчо провести час.

Звернуть увагу - Конкурсанти можуть взяти участь в першому турі будь-яких конкурсів, які їх зацікавлять. Більш того, оргкомітет може запросити конкурсантів, які показали високі результати, взяти участь у фіналі цих конкурсів, незалежно від того, чи вибрали конкурсанти цей конкурс основним, а новий формат фіналу дозволить учасникам прийняти участь у фінальних змаганнях за декількома конкурсами.

Конкурсна програма ще формується, але вже анонсовано 11 конкурсів. 
Перший етап розпочнеться вже в березні - online-тестування та прийом робіт/проектів на творчі та інноваційні конкурси. Графік змагань знаходиться тут.

Якщо Ви готові випробувати Ваші сили - долучайтесь:
Запрошуємо до змагань у новому, ювілейному, сезоні!
Разом ми створимо ІТ-всесвіт icon_smile.png

Офіційний веб-сайт https://it-universe.org/ працює не тільки як веб-сайт ІТ-Олімпіади, а й як професійна мережа - всі учасники IT-Universe отримають можливість задавати питання експертам, журі, організаторам і спілкуватися на будь-які теми.

У зв'язку з цим реєстрація на участь в IT-Universe проходить в два етапи: спочатку Ви реєструєтеся на офіційному веб-сайті, а потім відбувається реєстрація навчальних закладів та учасників на участь в новому сезоні. Це трохи складніше, але для тих, хто реєструвався в минулих сезонах реєстрація проходить набагато простіше - їм потрібно тільки перевірити реєстраційні дані і, при необхідності, відредагувати їх.

knukim IT-Universe_1.jpg


Повернення до списку