Відкрито доступ до заочного етапу Конкурсу "Хакатон “Vinnytsia Linuxation”


Відкрито доступ до заочного етапу Конкурсу "Хакатон “Vinnytsia Linuxation” 15.03.2020

Відкрито доступ до заочного етапу Конкурсу "Хакатон “Vinnytsia Linuxation”

15 березня  2020 року. Відкрито доступ до першого (заочного) етапу Конкурсу Хакатон “Vinnytsia Linuxation”.
На першому етапі, який завершиться 31 березня,  учасникам, які зареєструвалися на даний конкурс, буде надано доступ до випробувального середовища у хмарі для вирішення практичних завдань.

Хакатон “Vinnytsia Linuxation” покликаний поглиблювати серед студентів рівень розуміння технологій DevOps, адміністрування мереж, а також UNIX-подібних ОС, основних дистрибутивів GNU/Linux зокрема. Хакатон дасть всім бажаючим студентам можливість продемонструвати відмінний рівень знань з відповідних напрямків, а також заявити ІТ-індустрії про свій намір зайняти в ній своє місце в якості DevOps-інженера, мережевого адміністратора, розробника вбудовуваних систем або навіть IT-менеджера.

Хакатон також буде цікавим для представників ІТ-компаній та мережевих операторів, які зацікавлені у розвитку напрямку DevOps, нових технологій організації мереж, хмарних середовищ та розподілених обчислень.

Реєструйтесь та покажіть, що ви - найкращі!


Нагадуємо, що конкурсанти можуть прийняти участь у першому етапі по будь-яким конкурсам і за результатами обрати для себе основний конкурс для участі у Фіналі (звичайно, якщо результати будуть високими :)).
Запрошуємо всіх бажаючих перевірити свої сили!


Повернення до списку