Роботи конкурсу «Роботи з нами, роботи навколо нас»

RSS
Фільтр
Год работы:
ФИО конкурсанта:
Страна:
Название УЗ (рус):
Участник Финала:  до 
  

Самохідний «Робот-маніпулятор» 30.04.2018 Самохідний «Робот-маніпулятор»
«Робот-маніпулятор» розроблений на основі маніпулятора, який може змінювати положення відносно 3 осей та який знаходиться на 4 колісній самохідній платформі. Робот може піднімати та переміщувати невеликі предмети, а також їх перевозити. Для радіоуправління роботом розроблено спеціальний пульт. Для огляду місцевості перед роботом можна використати 2 смартфони, один на маніпуляторі, а другий на пульті. Середовище розробки - Arduino IDE.

ФИО конкурсанта:  Фомишин Андрей Владимирович
Страна:  Украина
Название УЗ (рус):  Винницкий колледж НУХТ
Участник Финала:  Да

СИСТЕМА КЕРУВАННЯ РОБОТОТЕХНІЧНОЮ СИСТЕМОЮ “GIBRO” НА БАЗІ ARDUINO ЗА ДОПОМОГОЮ ANDROID 30.04.2018 СИСТЕМА КЕРУВАННЯ РОБОТОТЕХНІЧНОЮ СИСТЕМОЮ “GIBRO” НА БАЗІ ARDUINO ЗА ДОПОМОГОЮ ANDROID
Запропонована автором система керування на базі Android при поєднанні її з простою робототехнічною системою на Arduino дозволяє в домашніх умовах будь-якому користувачу з початковим рівнем знань про роботів, створювати цікаві проекти, наприклад гібротів на основі живої тваринки без шкоди і наданням їй функціональних можливостей, яких вона не мала від природи.ї Як приклад застосування системи наведено схему та представлено експеримент, в якому дана можливість керувати самохідним пристроєм живому організму (рибі), що знаходяться в самому пристрої.

ФИО конкурсанта:  Барилко Веста Евгениевна
Страна:  Украина
Название УЗ (рус):  Черкасская специализированная школа l-lll ст. №17 Черкасского городского совета Черкасской области
Участник Финала:  Да

Розумний кабінет фізики 24.04.2017 Розумний кабінет фізики
Для створення освітнього середовища ми за приклад обрали кабінет фізики. Кабінет оснащений датчиками, індикаторами, пристроями, якими буде керувати контролер Arduino UNO та WiFi модуль ESP8266-12E(сервер). В якості сенсорів температури і атмосферного тиску використано BME280 та DHT11 для температури і вологості в повітрі. Вся інформація з сенсорів відображається на LCD дисплеї та на web-сторінці. Управління кабінетом відбувається з web-сторінки і за допомогою пульта дистанційного управління.

ФИО конкурсанта:  Урсан Максим Иванович
Страна:  Украина
Название УЗ (рус):  Винницкий колледж НУХТ
Участник Финала:  Да

TrisM 2018 23.04.2017 TrisM 2018


Цель: Создание многофункционального робота-конструктора для учебных целей, повышения популярности робототехники, развитие конструкторских способностей, повышения навыков программирования.
Детали конструкции все из фанеры. Причины, по которой выбор пал именно на этот материал:
 - Экологичность ( в отличии от пластика легко утилизируется ) 
 - Дешевизна производства 
 - Возможность "усложнить" конструкторский принцип сборки 
Среда разработки - Arduino IDE
ФИО конкурсанта:  Волошин Денис Геннадиевич
Страна:  Украина
Название УЗ (рус):  Национальный технический университет "Харьковский политехнический институт"
Участник Финала:  Да