Роботи конкурсу передових ідей і технологій «Інтернет речей»

RSS
Фільтр
Год работы:
ФИО конкурсанта:
Страна:
Название УЗ (рус):
Участник Финала:  до 
  

Программно-аппаратный комплекс BestInMyDay 27.04.2018 Программно-аппаратный комплекс BestInMyDay
Программно-аппаратный комплекс BestInMyDay представляет собой уникальное переносное устройство с сопутствующим клиентским и серверным программным обеспечением. С помощью данного гаджета пользователи могут делиться самыми впечатляющими моментами, произошедшими в течение дня. Проект является подобием социальной сети, главной особенностью которой является возможность публикации контента только один раз в день и только с помощью устройства BestInMyDay. Доступный для публикации контент: фото, видео, аудио и текстовое сообщение.

ФИО конкурсанта:  Богуцкий Данил Владиславович
Страна:  Украина
Название УЗ (рус):  Каменской государственный энергетический техникум
Участник Финала:  Да
Участник международного финала:  Нет

SmartCare 16.04.2018 SmartCare
Команда: Лебединский Максим (СЕО/СТО); Елагина Екатерина (СМО); Прокушев Андрей (СISO).

SmartCare – это система по удаленному мониторингу состояния здоровья человека. Она совмещает в себе функции как smart устройств, так и медицинских. Может измерять сердечный ритм, температуру кожи и ее влажность. Мы предлагаем комплексное решение, которое в режиме реального времени позволяет отслеживать показатели состояния здоровья при помощи носимого устройства.

ФИО конкурсанта:  Лебединский Максим Александрович
Страна:  Украина
Название УЗ (рус):  Донецкий национальный технический университет
Участник Финала:  Да
Участник международного финала:  Нет

CityVision 25.04.2017 CityVision
Розклад руху громадського транспорту «CityVision»Дана робота представлена у вигляді Android додатку. Користувач має перелік номерів усіх транспортних засобів громадського призначення, та перелік зупинок міста. На кожній зупинці відображені номера транспортних засобів та їх сполучення, користувачу потрібно обрати зупинку на якій він знаходиться та транспортний засіб на якому йому потрібно їхати. Після чого він отримає інформацію про час прибуття та інтервал руху транспорту на зупинку, та маршрут його руху з переліком усіх зупинок.

Головна мета даного додатку полягаю у тому, щоб зробити зручнішим користування громадським транспортом, та сприяти розвитку інфраструктуриміста.
Технології розробки Android SDK, MySQL, SQLite, Google Api, Git 




ФИО конкурсанта:  Нестерук Владислав Владимирович
Страна:  Украина
Название УЗ (рус):  Винницкий национальный технический университет
Участник Финала:  Нет
Участник международного финала:  Нет

SMART INTERACTIVE DESK 25.03.2017 SMART INTERACTIVE DESK
SMART INTERACTIVE DESK

 Метою дослідження є реалізація ідеї покращення рівня викладання матеріалу для всіх категорій людей, та для зворотного зв’язку з користувачами. 
      Об’єктом дослідження постають сучасні технології полегшення життя людини. 
      Предметом дослідження є використання адаптивної системи для кожного з користувачів, створений для двостороннього обміну інформацією. Продукт є першою розумною партою для навчання як звичайних користувачів так і людей з обмеженими можливостями
      Головним завданням є створення сучасного та ефективного пристрою, який передбачає зв’язок з користувачем, покращення рівня навчання для всіх користувачів, зрозумілості викладання матеріалу та допомогу людям з обмеженими можливостями. 
    

ФИО конкурсанта:  Отришко Владимир 0931437801
Страна:  Украина
Название УЗ (рус):  Винницкий национальный технический университет
Участник Финала:  Нет
Участник международного финала:  Нет