Easy Delivery

Easy Delivery 23.03.2018

Easy Delivery

Сьогодні існує велика кількість служб по доставці багажу, але жодна з них не спроможна забезпечити швидку доставку. Данна система вирішує це питання, адже відправник сам обирає потрібний йому час доставки посилки. Також для того, щоб відправник не турбувався про надійність доставки, він може вибрати людину, що буде доставляти. Система буде містити рейтинг кожного подорожуючого для того, щоб відправник міг бачити, з якою людиною буде мати справу. Мета дослідження – створення сервісу для швидкої доставки посилок. Об’єктом дослідження постають технології розробки веб-ресурсів. Предметом дослідження є сучасні засоби програмування з використанням мов програмування та розмітки: html, C# [1], JavaScript [2]. Головною задачею роботи є розробка системи «Easy Delivery» для об’єднання людей, що хочуть швидко відправити посилку та подорожуючих, що бажають відшкодувати частково ціну квитка.
Веб-система «Easy Delivery» орієнтована на роботу з базами користувачів, реалізацію взаємодії між відправниками та подорожуючими та взаємодії користувач-сервер (обробка даних переданих від користувачів).
Розроблена система «Easy Delivery» орієнтована на швидку та якісну доставку посилок та впровадження спеціалізованого веб-ресурсу, спрямованого на створення середовища взаємодії відправників посилок та подорожуючих. Система розроблена сучасними засобами програмування з використанням мов програмування та розмітки: html, C#, JavaScript.


Конкурсант:  Бугаев Владимир Юрьевич
Країна:  Украина
Область:  Винницкая область
Назва НЗ:  Винницкий национальный технический университет
Учасник ФІнала:  Да
Файл роботи (pdf):  Завантажити

Повернення до списку