ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА СИСТЕМА ОРГАНІЗАЦІЇ ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТУ

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА СИСТЕМА ОРГАНІЗАЦІЇ  ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТУ 11.04.2017

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА СИСТЕМА ОРГАНІЗАЦІЇ ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТУ

В даній роботі розглядається інтелектуальна система організації тайм-менеджменту. Процес підготовки заходу складається з десятків завдань, дзвінків, поїздок і зустрічей. Щоб все встигати, необхідно контролювати час і правильно його розподіляти, вміти виділяти пріоритетні завдання і не відволікатися на менш важливі справи. Проблему нестачі часу кожен вирішує по-своєму. Одні змушені прокидатись вранці, щоб встигнути перед роботою приготувати сніданок рідним, другі відмовляються від частини запланованих справ, щоб мати змогу купити продуктів на ринку, а треті взагалі не слідкують за часом. При цьому є частина людей, які планують кожну годину свого часу з запасом, і досягають успіху. Вони розставляють правильно пріоритети, читають книги з організації часу, наймають консультантів. Але є й та частина людей, в яких немає часу читати довідники з управління часом, чи як бути успішним, і вони потребують допомоги негайно.

Дана робота дозволить збільшити швидкість процесу планування за рахунок автоматизації. Автоматизація тайм-менеджменту дозволить скоротити час на обробку даних та забезпечить покращення роботи підприємств за рахунок ефективного планування, що є особливо актуальним в умовах економічної кризи, коли фінансові та трудові ресурси є обмеженими, а час на роботу не збільшується.

Таким чином, процес прогнозування і аналізу розподілу часу забезпечує не лише впровадження інтелектуальних інформаційних технологій в житті будь-якої людини, а й являється актуальною темою дослідження застосування методів штучного інтелекту.

Метою роботи є підвищення ефективності процесу організації тайм-менеджменту.

Для досягнення поставленої мети необхідно розв’язати такі задачі:

1) огляд відомих сервісів і методів тайм-менеджменту; 2) побудова інформаційної моделі; 3) розробка алгоритму інтелектуального модуля та визначення структури програми; 4) вибір мови програмування та середовища розробки; 5) розробка UML-діаграми класів, яка відображає взаємодію компонентів програмного продукту; 6) аналіз результатів роботи програми, тестування. Об’єкт дослідження – процеси організації тайм-менеджменту, планування та прогнозування подій. Предмет дослідження – програмні засоби організації тайм-менеджменту. Результати даних досліджень були апорбовані на XLV науково-технічній конференції ВНТУ (Вінниця, 2016), на XLVІ науково-технічній конференції ВНТУ (Вінниця, 2017) та на міжнародній конференції Інтернет-Освіта-Наука (Вінниця, 2016). За результатами даних досліджень опубліковано 3 тези доповідей.


Конкурсант:  Закусило Тарас Николаевич
Країна:  Украина
Область:  Винницкая область
Назва НЗ:  Винницкий национальный технический университет
Учасник ФІнала:  Да
МІсце Фінал:  4
Файл роботи (pdf):  Завантажити

Повернення до списку