Мережеве система управління вантажними перевезеннями для автотранспорту

Мережеве система управління вантажними перевезеннями для автотранспорту 22.05.2015

Мережеве система управління вантажними перевезеннями для автотранспорту

Дана система призначена для швидкого і якісного обміну інформацією про замовлення послуг вантажних перевезень між операторами ринку. Функції системи: ¾ Додавання замовлення ¾ Автоматичне надання GPS координат ¾ Автоматичне будування найоптимальнішого маршруту ¾ Пошук вантажів за вказаними параметрами ¾ Надання фотоматеріалів по маршруту. Додавання замовлення. Дана функція дозволяє операторам із групи «замовники» додати новий вантаж. Для більш якісної взаємодії між операторами, потрібно вказати максимально повні дані про замовлення. Це дозволить операторам із групи перевізники більш якісно відфільтрувати вантажі і зателефонувати тільки тим замовникам, побажання яких вони можуть виконати. Автоматичне надання GPS координат. Дана функція допомагає операторам із групи «замовники» більш детально описати замовлення. Також вона допомагає перевізникам якісно і швидко дістатись місця завантаження і кінцевого маршруту. Автоматичне будування найоптимальнішого маршруту. Дана функція будує маршрут між вказаними «замовником» координатами по існуючих автомобільних шляхах. Пошук вантажів за вказаними параметрами. Дана функція дозволяє відфільтрувати замовлення оператору з групи «перевізники». Це дозволяє знайти тільки ті замовлення, які перевізник може виконати. В свою чергу це позбавляє необхідності перечитувати всі замовлення вручу, в пошуках задовільного замовлення. Надання фотоматеріалів по маршруту. Дана функція дозволяє перевізнику побачити ключові місця маршруту ще задовго до підписання договору про надання послуг.

У результаті виконання бакалаврської атестаційної роботи була створена мережева система управління вантажними перевезеннями для автотранспорту. У ході проведених тестів було встановлено, що дана система успішно виконує поставлені на неї завдання: ¾ Додавання нових вантажів до системи ¾ Автоматичне виведення GPS координат по маркерам на карті ¾ Надання фотоматеріалів по ключовим пунктам маршруту ¾ Надання інформації про вантажі за вказаними параметрами ¾ Надання повної інформації про вантаж ¾ Будування оптимального маршруту між пунктами завантаженням і вививантаженням Дана система є легкодоступною, не вибагливою до ресурсів, зручною у користуванні. Містить інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, не потребує від користувачів системи високого рівня володіння інформаційними технологіями. ажання яких вони можуть виконати.

Автоматичне надання GPS координат. Дана функція допомагає операторам із групи «замовники» більш детально описати замовлення. Також вона допомагає перевізникам якісно і швидко дістатись місця завантаження і кінцевого маршруту. Автоматичне будування найоптимальнішого маршруту. Дана функція будує маршрут між вказаними «замовником» координатами по існуючих автомобільних шляхах. Пошук вантажів за вказаними параметрами. Дана функція дозволяє відфільтрувати замовлення оператору з групи «перевізники». Це дозволяє знайти тільки ті замовлення, які перевізник може виконати. В свою чергу це позбавляє необхідності перечитувати всі замовлення вручу, в пошуках задовільного замовлення. Надання фотоматеріалів по маршруту. Дана функція дозволяє перевізнику побачити ключові місця маршруту ще задовго до підписання договору про надання послуг.



Год работы:  2014
Конкурсант:  Ныколын Виталий Анатольевич
Страна:  Украина
Область:  Киев и Киевская область
Название УЗ (рус):  Киевская государственная академия водного транспорта им. гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного
Участник нац.финала:  Да
Участник международного финала:  Нет

Повернення до списку