Softprom by ERS спільно з NI AWR розпочинає співпрацю з технічними ВУЗами України


Softprom by ERS спільно з NI AWR розпочинає співпрацю з технічними ВУЗами України 30.09.2019

Softprom by ERS спільно з NI AWR розпочинає співпрацю з технічними ВУЗами України

З 1 жовтня 2019 року стартує програма по забезпеченню технічних ВУЗів України новітнім програмним забезпеченням для розробки радіочастотних (РЧ) та надвисокочастотних (НВЧ) пристроїв NI AWR Design Environment.

Ініціаторами програми виступили IT-дистриб’ютор Softprom by ERC і компанії AWR – провідний виробник програмного забезпечення для автоматизації проектування радіоелектронної техніки.

Мета програми – забезпечити можливість використання студентами найсучасніших рішень NI AWR, показати переваги роботи в легальному програмному забезпеченні.

Викладачі та студенти українських ВУЗів тепер зможуть використовувати рішення NI AWR в навчальному процесі, на практичних та лабораторних заняттях, а також в наукових розробках та дослідженнях. Це дозволить майбутнім інженерам освоїти сучасні професійні інструменти для моделювання пристроїв радіочастотного і НВЧ діапазону, та в подальшому застосовувати здобуті знання при розробці бездротових засобів зв'язку, для проектування високотехнологічних пристрої в приладобудуванні, електроніці, медицині, побутовій техніці тощо.

Ліцензії NI AWR надаватимуться навчальним закладам безкоштовно і за функціональними можливостями вони будуть ідентичними комерційним версіям.

ВУЗам буде надано інформаційну підтримку, в тому числі, доступ до актуальних версій та модулів продуктів NI AWR, навчальних матеріалів та кейсів міжнародних проектів.

Також планується проведення ряду вебінарів та науково-практичних конференцій для студентів та викладачів, організація зустрічей з представниками провідних вітчизняних компаній, які вже успішно використовують продукти NI AWR у своїх розробках.

Для участі в програмі звертайтеся в Softprom by ERC - офіційного партнера NI AWR в Україні та Білорусі.


Довідка:

Компанія AWR - це провідний розробник передових програмних продуктів, призначених для автоматизації проектування високочастотних електронних пристроїв.

NI AWR Design Environment - відкрита інтегрована система автоматизованого проектування і моделювання високочастотних систем і пристроїв, що включає в себе інструменти системного моделювання (Visual System Simulator), схемотехнического і топологічного проектування (Microwave Office і Analog Office) і електромагнітного аналізу (AXIEM і Analyst).

Softprom by ERC – офіційний партнер NI AWR в Україні та Білорусі.

Softprom by ERC заснована в 1999 році.

Компанія надає професійні послуги з тестування, навчання, установки, впровадження та технічної підтримки.

В портфелі Softprom by ERC налічується понад 40 дистриб'юторських контрактів від найбільших світових виробників.

info@softprom.com | www.softprom.com


Повернення до списку