День 1С:Кар'єри 13 листопада 2014 – головний захід "1С" для студентів і випускників технічних та економічних спеціальностей


День 1С:Кар'єри 13 листопада 2014 –  головний захід "1С" для студентів і випускників технічних та економічних спеціальностей 22.10.2014

День 1С:Кар'єри 13 листопада 2014 – головний захід "1С" для студентів і випускників технічних та економічних спеціальностей

Участь у конференції безкоштовна!

 

13 листопада 2014 року в м. Києві пройде  День 1С:Кар'єри - захід з професійної орієнтації студентів та випускників.

Організатор заходу - "1С Україна".

День 1С:Кар'єри в м. Києві відбудеться в рамках міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та Кар'єра - 2014», в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» за адресою вул. Хрещатик, 2.

 

Мета Дня 1С:Кар'єри - ознайомити студентів і випускників з сучасними вітчизняними технологіями для автоматизації управління та обліку, показати професійні та кар'єрні перспективи роботи на українському ринку автоматизації бізнесу та зробити молодим людям конкретні пропозиції: з працевлаштування (в тому числі з гнучким графіком роботи), додаткового професійного навчання, стажування, проходження переддипломної та виробничої практики.

Робота в області автоматизації управління та обліку дозволяє молодим людям спеціалізуватися як у галузі розробки, програмування та супроводу інформаційних систем, так і в області управлінського і бухгалтерського консалтингу, викладацької діяльності, менеджменту, маркетингу.

Важливою стороною заходу є можливість поінформувати студентів і випускників про перспективність системи "1С:Підприємство 8" - сучасного високотехнологічного засобу розробки корпоративних систем, що ефективно задовольняє зростаючі потреби вітчизняних підприємств і організацій. В рамках Дня 1С:Кар'єри заплановано проведення майстер-класу з розробки мобільних прикладних програм на платформі «1С:Підприємство 8.3» та майстер-класу по використанню універсальних бізнес-схем в типових конфігураціях «1С:Підприємство 8» для України.

В рамках Дня 1С:Кар'єри буде організовано пільгове тестування по всьому спектру рішень "1С:Підприємство 8". У разі успішної здачі тесту студенти зможуть отримати офіційний сертифікат "1С:Професіонал", який високо цінується роботодавцями.

У Дні 1С:Кар'єри беруть участь провідні партнери "1С Україна". Більшість з них вже мають позитивний досвід прийому на роботу старшокурсників та випускників і готові запропонувати спеціальні "студентські" програми - по початковому навчанню, по залученню до роботи над проектами та інше.

 

Програма Дня 1С: Кар'єри в Києві 13 листопада 2014 року:

 

13:30-14:00

Реєстрація учасників

14:00-18:00

1.      Пленарна частина:

·      Є така професія – Батьківщину автоматизувати.

·      Виступ про Центри Сертифікованого Навчання (ЦСН).

·      Презентаційні виступи партнерів «1С Україна».

2.   Майстер-клас з розробки мобільних прикладних програм на платформі «1С:Підприємство 8.3».
3. Майстер-клас з використання універсальних бізнес-схем в типових конфігураціях «1С:Підприємство 8» для України –  від первинного документу до звіту.

4. Наслідки використання неліцензійного ПЗ.

5. Міжнародна олімпіада «ІТ-Юніверс» - перший, але стрімкий крок на шляху побудови кар'єри ».

 

Спілкування з керівниками та спеціалістами фірм-партнерів «1С Україна».

15:00-18:00

Пільгова сертифікація «1С:Професіонал» для студентів за програмами «1С:Підприємство 8».

 

Реєстрація студентів проводиться до 11 листопада:

ü на сайті www.1c.ua

ü за адресою seminar_uz@1c.ua

ü  за тел. (044) 422 5555(044) 422 5555, 422 5553

 

 


Повернення до списку