СПК ЛНУ имени Т.Шевченко

ВУЗы-участники IT-Universe: ВСЕ УЧАСТНИКИ ! 2013/14 ! 2014/15 ! 2016 ! 2017

СПК ЛНУ имени Т.Шевченко Вид НЗ: Коледж
Сайт НЗ: http://stahanov.luguniv.edu.ua/
Повна назва (англ, рос., ваш варіант): Стахановский учебный комплекс (Стахановский педагогический колледж – Стахановский факультет) Луганского национального педагогического университета имени Тараса Шевченко
Адреса (англ, рос., ваш варіант): 94016, г.Стаханов, ул.Пономарчука,25,
П.І.Б. Керівника (англ, рос., ваш варіант): Горобец Наталья Николаевна
Посада керівника (англ, рос., ваш варіант): председатель комплекса, декан Стахановского факультета Луганского национального университета имени Тараса Шевченко
П.І.Б. відповідального (англ, рос., ваш варіант): Попов Алексей Ильич
Посада відповідального (англ, рос., ваш варіант): преподаватель
Перейти до: Группе УЗ в Сообществе
Уч.2013/14: Да


Стахановський навчальний комплекс (педагогічний коледж-факультет) входить до структури Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. Вже більше сорока років навчальний заклад  формує міцний ґрунт національної самосвідомості молоді. З його стін вийшло не одне покоління педагогів: талановитих вихователів дитячих садків, соціальних педагогів, практичних психологів, учителів початкових класів, музики, інформатики, української мови та літератури, англійської мови та зарубіжної літератури, фізичної культури.

         Завдяки унікальній структурі нашого навчального закладу ми створюємо оптимальні умови для реалізації ступеневої освіти, що дає змогу студентам отримати дипломи молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста.
         Стахановський навчальний комплекс співпрацює з освітніми закладами та науковими установами міста і регіону, на його базі проводяться науково-практичні конференції, семінари, майстер-класи, тренінги науковцями і педагогами Луганської, Донецької та Харківської областей.

         Навчальний комплекс багатий традиціями, новими педагогічними технологіями, досвідченими кадрами. «Нове життя нового прагне слова», - тому наш колектив завжди йде в ногу з сучасними вимогами часу: підвищує науково-педагогічний рівень викладання, поповнює матеріально-технічну базу, відкриває нові спеціальності. Якщо Вас зацікавила наша інформація, то ми завжди раді партнерству, залюбки допоможемо Вам визначитись у виборі професії. А більш детально про наш навчальний заклад, про події, що відбуваються в ньому, про студентське життя і все, що Вас цікавить, Ви можете дізнатись на цьому сайті.

З повагою,
голова Стахановського  навчального комплексу
Горобець Наталія Миколаївна

Back to the section